Skip to main content

unbelievable facts । Incredible facts have been brought to you so that you will know some things that you do not know.

unbelievable facts

Today we will tell you about some secret that you will not know, something that everyone does not know, unbelievable facts have been brought to you so that you will know some things that you do not know.


1) Which country is not on land?
 Answer) Asgardia (It is a satellite kingdom that revolves around the Earth. It is a man-made kingdom invented by Dr. Og Ashrabali)


 2) Which creature never dies (immortal)?
 Answer) Jellyfish (if it will not be killed, it can live forever)

 3) Which country has 13 months in its calendar?
 Answer) Ethiopia


 4) Which organism has the largest eyes?

 Answer) giant squid


 5) Which organism has rectangular eyes?


 Answer) Octopus


 6) Which is the song of India which has been viewed (1) billion times on YouTube


 Answer) Friends, this song is Punjabi which is uploaded on the T series channel, it is a song (Long Way Main Cardamom).


 7) Friends, do you know why mosquito bites us?


 Answer) The main food of a mosquito is not the blood of humans, the main food of a mosquito drinks flower juice.  But the male mosquito never bites a human, the same female mosquito drinks human blood, there is some protein in the blood of human being that makes their egg grow faster.


 8) Friends, do you know why there is another hole in the lock


Answer)Friends, this hole is so that if your lock gets jammed at any time, you can free it by adding oil to it.

Comments

Popular posts from this blog

Kiss day 2020 | Kissing is very beneficial for health, know how

Happy kiss day 2020
Monday / 13/April/ 2020  Monday Saturday / 06 / julay/ 2019


Monday /13/April/2020 = Kiss Day probably no one will know, today we are going to tell you which date is going to be on which date in 2020. I have told you, along with this, we will tell you that you will hardly know the benefits of doing it.

(More information)
Robot 2.0 full movie download now Saturday/06/July/2019= kiss day In 2019, which day was on Saturday July, a lot of people enjoyed it and tell me what are the benefits of doing so, I will tell you through this article, the benefits of doing what

 Kiss Day Kissing is very beneficial for health, know how?  A 'kiss' that is full of love is not only a cute way to express your feelings, but is also very helpful in solving many problems related to your health.  A smooch definitely keeps the doctor away from you because kissing or kissing has health benefits from head to toe.  Come see what health and lifestyle related benefits that are associated with k…

Excessive smoking causes health damage. Smoking harmful/tobacco effects

careful Tobaco effect Avoid Smoking Harm
            Excessive smoking causes health damage. Smoking harmful / tobacco effects

Smoking cigarettes of men and women infects the functioning of the worm. Smile reduces the level of atrogen in women, which reduces bone density and increases the risk of osteoporosis. Friends, people nowadays are seen smoking or consuming alcohol. is. Let me tell you that many people adopt a smile due to their hobbies, this includes women, but both men have different hormones in the same way, both have different effects in most ways. Seeing that women make CFCs without hobbies, there are some men who also teach friend girls but fond drinkers remember the secret in a few days. Is not used and that turn always drink



Many smokers who smoke more than 20 cigarettes a day have seen a decrease in sperm count, as well as a 60 percent risk of erectile dysfunction in such people. According to a study, diabetes, high blood pressure and high cholesterol, etc. According to…